Pris eksempler

PRODUKSJON

10.000

Du kan få en profesjonell filmfotograf, med utstyr i en hel dag for under 10.000. For et lite tillegg på denne prisen kan det gjøres opptak med drone i opp til 4K oppløsning.

 

30.000

I denne prisklassen kan du få en komplett film, med en dags innspilling og 1-2 dagers etterarbeid. Filmer i denne prisklassen er ofte dokumentariske i stilen og baserer seg på enkle, men effektfulle ideer. På nett og i sosiale medier kan slike filmer gi gode resultater. Ofte er det strategiske forarbeidet utført av kunde eller utarbeidet i samarbeid der kunde har en tydelig idé.

De aller enkleste animasjonsfilmer i 2D ligger også her.

 

60.000

I denne prisklassen utvikler vi filmer som løser konkrete oppgaver innen kommunikasjon og markedsføring. Filmer i denne prisklassen starter med et grundig forarbeid, der vi i samarbeid med kunde, utvikler idé, manus og en plan for publisering og anvendelse av film. Animasjonsfilmer i både 2D og 3D starter ofte i denne prisklassen.

 

100.000+

Filmproduksjoner over 100.000 tar ofte flere dager med innspilling, særskilte tekniske krav, og/eller et sterkt regissert innhold som krever manus, skuespillere, design av scener, befaringer m.m. Animasjonsfilmer i 3D ligger normalt sett rundt denne prisklassen og oppover.

 

Beskriv kort ditt prosjekt i skjemaet nedenfor, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

 
 
 
 
 

(+47) 993 68 004

Estenstadvegen 151

Postboks 5816

7449 Trondheim

KONTAKT OSS

SISTE NYTT

 

September 2017

Lierne: - Presentasjon av teaser for "Huldra og LitjKari".

Trondheim / Hitra: - Research til film om Tor Bugten. Hitra: - Fotooppdrag.

August 2017

Trondheim: Rigging av nytt studio.

© Alt innhold på denne siden tilhører Videomagi ANS

Vi skaper magiske øyeblikk...