Filmproduksjon HESTNES HVALSTASJON

Søker sponsorer

Sjekk også ut Hitra-Frøyas reportasje om filmprosjektet HER.

 

Vi har siden 2012 jobbet med filmen om Hestnes Hvalstasjon, og har gjenskapt hele stasjonen i 3D samt sitter på unike filmopptak som viser livet på stasjonen. Vi har reist land og strand for å sikre oss gode intervju fra folk som har enten bodd eller arbeidet på Hestnes. Filmen har et beregnet budsjett på 850.000,- kr men vi mangler 200.000,- kr for å ferdigstille denne produksjonen. Dette vil bli en viktig film om en av Hitras store industribedrifter som i sin tid var Hitras største arbeidsplass. Vårt mål er å lage en interessant og underholdende dokumentarfilm for et bredt publikum. En film som vi vet blant annet vil bli brukt innen skoleverket. Vi ønsker å utgi filmen billig og helst gratis, dette forutsetter at filmen får økonomisk støtte da en slik film tross sin historiske betydning og viktighet ikke har et tilstrekkelig marked til å kunne finansiere produksjonen fullt ut.

 

Til bedrifter er dette en unik mulighet for å bidra til en virkelig god og viktig film, det er også en kjempemulighet til å markedsføre egne produkter og tjenester. Du kan bidra enten ved å kjøpe tjenester fra oss i Videomagi, kjøpe annonseplass til filmens hjemmeside(når den kommer) eller ved å gi oss penger direkte. Bedrifter og privatpersoner som bidrar til filmen vil alle om ønskelig få sitt navn i rulleteksten. Hvis en bedrift fullfinansierer hele filmen (gir kr: 200.000,-) vil denne bedriften få rollen som medprodusent av filmen. Vedkommendes bedrift vil ikke kunne påvirke filmen kunstnerisk, men vil få tilgang til å benytte hele eller deler av filmen i egen markedsføring, samt være høyst representert ved premierevisningen.

 

Er du interessert i å sponse denne filmen? Sjekk ut vår profil på Spleis.no

 
 
 
 
 

SISTE NYTT

 

2017-2018-2019

Research, intervju og produksjon av film om Tor Bugten og film om Hvalstasjonen på Hestnes. Manusutvikling og storyboard til filmen "Huldra og LitjKari"

© Alt innhold på denne siden tilhører Videomagi ANS

(+47) 993 68 004

KONTAKT OSS

Estenstadvegen 151

Postboks 5816

7449 Trondheim

Vi skaper magiske øyeblikk...