Om oss

Gif-anim er et "outtake" fra teaseren til "Huldra og LitjKari".

Filmet av Kim Edwin Jektvik 2017.

 

Et lite glimt av vår historie

 

Videomagi ANS ble stiftet i 2006 og vi har siden den gang høstet anerkjennelse for våre produksjoner.

 

I 2001 ble John Magnus Holm med som videofotograf og dyktig researcher og bidratt sterkt på flerkameraproduksjoner.

 

Så tidlig som i 2004 tok John og Kim de første opptakene til det som skulle bli dokumentaren om fiskeværet Kya og filmen om Johns far «Kyafiskeren Harald Holm» begge disse filmene ble lansert i 2007 som Videomagis første egenproduksjoner og DVD lansering.

 

I 2008 inngikk Videomagi og Lokalavisa Hitra-Frøya et samarbeid om produksjoner av en rekke videoreportasjer for avisens egen web-TV kanal HF-TV. Vi har også hatt en nært samarbeid med manusforfatter og regissør Alf Tande-Petersen(Tande-P) kjent fra NRK.Vi har produsert flere oppdragsfilmer og kortfilmer sammen.

 

I 2008-2011 laget vi spillefilmen «Helten» i Molde. Produsent: Tommy Myrbostad, Regi: Daniel Tømta. Filmen var en nullbudsjettsfilm og hadde kinopremiere i 2011 og fikk strålende kritikk og terningkast 4 i Romsdals Budstikke.

 

i 2014-2015 filmet vi for Erling Borgens film "Nazismens profitører" som er sendt på NRK flere ganger.

 

I 2016 inngikk Videomagi samarbeid med forfatter Lillian Bergljot Fredriksen om produksjon av spillefilm basert på hennes barnebok trilogi om «Huldra og LitjKari», dette er et stort prosjekt som vil ta flere år å fullføre.

 

i 2018 inngikk vi samarbeid med Lokalavisa Hitra24 om produksjon av serien "Klipp fra arkivet".

 

Og vi gleder oss stort til å presentere vår neste dokumentarfilm "Stifteren - Tor Bugten" som vil ha premiere under Hopsjødagene 2018. Annonsering kommer her senere så følg med.

 

En stor takk til alle som har vært med oss så langt

 

 

Mvh

Kim Edwin Jektvik

Daglig leder

 

 

Videomagi består av: